יום ראשון, 22 בדצמבר 2013

טיפו בר מסעדה | חולון של אכזבות

חבר יקר (שהוא כמו אח) המליץ לבקר בטיפו.
אותו חבר גם כותב באן בבלוג אבל מחמת הצניעות לא אסגיר את זהותו.
הלכנו. להלן הפרטים.


קרפצ'יו סינטה


קרפצ'יו סינטה כבושה במלח גס, עם שמן זית. מנה ראשונה מאכזבת עם בשר שנרצח בפעם השניה וטעמו נהרס עד תפלות עם הרגשה של יישון הגובל בחוסר טריות. למרבה הצער גם שמן הזית לא היה איכותי במיוחד והטביע את המנה, ולפיסות התפוח היו טעם וריח של בצל. בתפריט אגב היה כתוב קרפצ'ו וזה שיעשע אותי יותר מכמה שזה מצחיק באמת.


ניוקי גבינות ברוטב חמאה


ניוקי עזים:
ניוקי תוצרת בית, במילוי גבינת עזים ברוטב חמאת פורטובלו.
העזים כמובן במקור. בפועל זה היה ניוקי גבינתי, חביב אך לא יותר, עם כמה פיסות פטריה, בתוך שלולית חמאה אינסופית. הוא היה יבש מאוד באזורים מסויימים ורטוב להחריד באחרים.  


רביולי בטטה ברוטב חמאה ומרווה


רביולי בטטות אפויות: פסטה במילוי בטטות אפויות בחמאה ועלי מרווה.
גם כאן שלולית החמאה הייתה קצת מוגזמת, ואילו הרביולי שהיו קצת מיובשים מלמעה העלו חשד לחימום במיקרוגל.
הרביולי למעשה היו ממש טעימים, מילוי של בטטה רכה בטעם מדוייק וכמעט נקי, אם כי המסביב הקשה מעט על ההנאה.

בנוסף להכל השירות היה מאוד איטי, ולא במובן הרגיל אלא עם מלצריות שהולכות ממש ממש ממש ממש ממש לאט, מוזר לחלוטין. דבר נוסף שקצת הרס היה שהשירותים במקום משותפים עם שאר הבניין והרגישו כמו התחנה המרכזית בכל המובנים האפשריים. 

בנוסף לחוויה שלנו, גולשת בפיד האינסטגרם של הבלוג ציינה:
אכלתי אצלהם "המבורגר וול דאן" שהיה נע מבפנים עם טעם לוואי מזעזע. זוועה 

15 תגובות:

  1. בפעם הבאה שאלך לשם (ואכן תיהיה כזאת) אכתוב פוסט חיובי ביותר על המקום המעולה הזה

    השבמחק
  2. האוכל במקום אכן בינוני מאוד, אבל עדיין יש בחולון מספיק אנשים לא אניני טעם\עצלנים מכדי לנסוע לת"א ולאכול כמו שצריך, שיאכלו במקום הזה וישלמו מחירים של תל אביב. המקום גם בונה על המיקום שלו קרוב למדיטק\ ספריה עירונית = מקום שאפשר לזרוק בו את הילדים, ולנוח מהם לשעה-שעתיים מבלי להתרחק ממש. המקום היחיד ששווה להזכיר בחולון מבחינת האוכל הוא צחי בשרים, שגם היא בסך הכל שווארמיה מעל הממוצע (בערך ברמה של דאבוש)

    השבמחק
  3. עם כמות כזו של אוכל בתוך שלולית, אני מקווה שהיה מציל במקום.
    לא למדו שם את המשפט "כל המוסיף גורע" ואולי אף חמור מזה - הם מנסים לטשטש את הטעם של האוכל, טריק שחתום עליו צבא הגנה לישראל. אגב, זה המקום הראשון בו ראיתי קרפצ'יו שמוגש בחתיכות נפרדות ולא כמקשה רציפה אחת - הגשה פחות אסתטית לטעמי.

    השבמחק
  4. חברים, תנו קצת קרדיט. עד שכבר יש בחולון מקום שפתוח בשבת ולא שומר על כשרות..
    לא צריך לבדוק בציציות של כל דבר. מספיק טוב שהאוכל אכיל.

    השבמחק
  5. איך היית מדרג את הרביולי\ניוקי יחסית למנות של פסטה נונה מהסופרמרקט?

    השבמחק
    תשובות
    1. זה כאילו שלקחו מנה מהסופר, שדרגו אותה עם רוטב ותוספות ואז הרסו אותה בדרך. משהו כזה.

      מחק
  6. כאשר אין את הקהל הנכון...אז כך נראה האוכל......

    השבמחק
    תשובות
    1. מה זה אומר?
      כל קהל הוא נכון, זה לא שיש אנשים שמגיע להם אוכל מגעיל יותר.

      מחק
    2. כבר עדיף לאכול בבית לפי התיאור שלך!
      במקומך הייתי פותח עליהם וואחד ג'ורה, למה לפי המחירים שם הייתי מצפה להרבה יותר!

      מחק
  7. יצא לי לאכול שם פעם אחת פיצה ופסטה, ומאז לא חזרתי - ואני עוד אדם שדי קל להשביע את רצונו במסעדות.
    משהו שם לא ממש עובד, וחבל, כי לחולונים מגיע יותר.

    השבמחק
  8. אמרו לי בצבא שבמדבר כל קוץ הוא שושנה

    השבמחק
  9. אני חולוני והמקום הזה מבייש את העיר שלי.
    לא רק שהאוכל מגעיל, גם המלצריות מתנהגות כמו בהמות ועושות לך טובה.
    אומנם חולון היא לא עיר של אכילה מעודנת וגורמה, אבל יש לנו מוסדות של אוכל רחוב שיכולים לשים בכיס הקטן את כל הערים השכנות.
    האנשים האלה הם חובבנים, והם צריכים ללכת לאזור רחוב אילת וללמוד מהפלאפליות שם מה זה יחס מפנק במחירי רצפה.
    פלאפל רוני (מפגש מקסיקו), פיצה סאן סירו, בוטיק הפיתה, ממתקים מבורכים, מאפיית שיבולת השרון, שלא לדבר על פלאפל רצון (חמש שקל!!!!!) ברחוב בוסל יוסף, סושה שנמצאים לא רחוק, מאפה ברכה שנמצאים ממש ממול, פלאפל אהובה שהוא מוסד ותיק בעיר, והפיצה הכי טובה באזור - דודה לפיצה, מגשים ב19 שקל שזה מחיר לא יאמן!!!!!!!!!!!

    השבמחק
    תשובות
    1. כשהייתי קטן כולם היו מספרים איך מטגנים בפלפל אהובה את הכדורים בשמן מנוע

      מחק
  10. התייעצתי עם שף מומחה באשר לתמונה הראשונה של הקרפצ'יו, והוא אומר שבנוסף לכל הרעות החולות שצוינו עד כה - השוליים שלהם מעידים על בשר יבש כמו הנגב. הוא אמר שאם הוא היה מקבל מנה כזו במסעדה, הוא היה זורק אותה בחזרה על השף.

    השבמחק
  11. התייעצתי עם שף מומחה באשר לתמונה הראשונה של הקרפצ'יו, והוא אומר שבנוסף לכל הרעות החולות שצוינו עד כה - השוליים שלהם מעידים על בשר יבש כמו הנגב. הוא אמר שאם הוא היה מקבל מנה כזו במסעדה, הוא היה זורק אותה בחזרה על השף.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג